D e mycket nu..

Idag är det en helt annan dag än igår.. Jag menar inte att igår var det torsdag och idag är det fredag (även om det är så också..)... Igår var dagen präglad av en utdragen tand med mycket "stillsamhet" som följd, idag har det varit det som man kallar "full fart" sen 08.30.. Så gott som hela listan med göromål (se förra inägget) är avklarade.. Det som är kvar är dom mer lustifika punkterna, dom som har med samvaro, nöje, isbitar & alkohol att göra..

Pga av den flit som hällts över mej, som brunsås på ett mål köttbullar, så blir bloggandet idag begränsat.. Förhoppningsvis kommer eftermiddagen, kvällen och natten att berika mitt liv, så till den milda grad, att jag under den resterande delen av helgen kommer att kunna överösa er med små glädjeyttringar, tillrop och kanske en och annan fundering eller erfarenhet.. Må era liv ta nya spännande steg på den oupptrampade stigen !!

Ps. Av gårdagens tandutdragning har konsekvenserna blivit begränsade.. Lite blod, ingen smärta, men lite tomt i övre tandraden....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0