Idag blev jag en mes..

Min hjärna är inte vad den borde vara.. Ska jag skratta eller gråta ??
Idag var ett av mina uppdrag att intervjua Kd´s partiledare Göran Hägglund som just nu, som alla andra politiker, är i Almedalen på Gotland..
I gammal god anda så förberedde jag mej noga, blandade lite snälla allmänna frågor med lite mer politiska, typ homoäktenskap och aborter...
Väl på plats blev jag "typ kompis" med Göran. Vi möttes på hans hotell och promenerade via Visbys gränder ner till havet för att banda intervjun.. Man ska faan inte bli "typ kompis" med en kristdemokrat som står för åsikter och värderinngar som går stick i stäv med vad man själv tycker.. Man ska definitivt inte prata väder, vind, barn, sommar och andra "trevligheter" innan man gör en intervju, åtminstone inte jag..

Jag ställde alla mina frågor, såväl snälla som mer kritiska, men följde jag upp hans politiskt korrekta svar med mina arga följdfrågor ??? NEEEEJ !!!  Jag gick snällt vidare och lämnade Göran efter avslutat samtal med ett vänligt "tack"...  Hela vägen tillbaka till redaktionen svor jag över min egen insats.
VAR I HELEVETE KOM MIN MESIGHET IFRÅN ?????  Jag har inget svar och det ska inte få hända igen..

Ikväll ska jag gå på Sören Andersson (ordf. i RFSL) och Daniel Juvas bröllop och bara tänka fina tankar om människor som älskar varandra oavsett vad ex. Kd tycker..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0