Kuddar och grannar...

Att bo på hotell, som jag gör just nu, låter lyxigt.. Det är det inte..
Just nu så är den formen av boende "mitt hem". Ett ganska trist hem med apfula, trista möbler, smaklösa, bleka gardiner med rosa/turkosa inslag, samt en iofs ganska skön säng, sånär som på kuddarna..
Tog pengarna slut när inköp av kuddar till hotellet skulle göras ??
Om ledningen för det här etablissemanget kunde investera i nya kuddar för samma summa som jag betalar per dygn så skulle gästerna, inkl mej själv, sova betydligt bättre. Kuddarna duger inte till nånting !!!

Jag undrar i mitt stilla sinne om dom (förhoppningsvis) snart utbytta kuddarna kan användas till att kväva "grannarna" i rummet ovanför...??

Tog mej en lur (typ powernap) efter avslutad arbetsdag. Somnade sött (?), men vaknade av att mina trumhinnor skickade in ljud i hjärnan som skavde sej in som gravt förvrängda strömimpulser. Inte nog med att det skar, det skar in nästan hånfullt.. Det var ett ljud som karvade och sprätte, det som lät var (efter en stunds ljudidentifierande)Orsa Jävla Spelmän (jag ljuger inte) som högg med stråkarna mot mina nervcellers spända strängar.
Inte ens i den här situationen hjälpte dom vanskapta hotellkuddarna. Jag försökte trycka dom mot öronen, men det enda som hände var att ljudet förvrängdes. Det ekade som festplatsen gör för en utkastad..

Vem faan lyssnar på Kalle Moraeus och hans dalkarlar en fredagskväll, på hotell, i fest- och sommarstaden Visby !!!???
Svar: Grannarna ovanpå.. Mina grannar..

Eftersom jag ibland ikläder mej en ganska timid roll så lät jag det bero.
Pluggade in lurarna på min i-pod, höjde volymen och lyssnade på Rufus Wainrights senaste.. Såhär efteråt kan jag inte bestämma mej för om Orsa spelmän var att föredra...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0