Sega bågar..

Jag tillhör den ena sidan...
Det gör jag iofs oftast, som alla andra, dvs antingen är man si eller så, tycker och tänker om än det ena eller andra, lierar mej med en åsikt eller en tanke..

Jag vaknade inatt, lyssnade på grannen ovanför vars toalett på nåt märkligt vis är byggd ovanpå mitt sovrum. Varje gång han går på toaletten så hör jag allt som sker. Han är definitivt inte den sorten som lite diskret placerar "gula strålen" mot toalettstolens insida, han attackerar vattnet i stolen med frenesi.. Han tillhör således "den sidan"..
Jag glor i taket en stund innan jag bestämmer mej för att kliva upp. Jag hasar mej mot köket, bläddrar i hårdiskens minnesbank och drar mej till minnes att det i skafferiet ligger en öppnad påse med ostbågar.
 
Jag skäms lite och mitt samvete gentemot valkarna gör sej påminda, men det skiter jag i. Krafterna som vill ha är starkare. The force is with me !!
Dom smakar fantastiskt.. Det fuktiga vädret i kombination med ej tillsluten påse har gjort att bågarna antagit en "dagen efter"-konsistens, ni vet sådär skönt sega som när förfestens bågar står kvar på bordet och väntar när man ramlar hemåt efter en sen kväll..

Jag äter upp allt innehåll i påsen (typ vräker i mej), borstar tänderna och återgår till sängen..
Det jag vill ha sagt är att jag tillhör "den sidan", den som gillar sega ostbågar.. Den "andra sidan" gillar inte sega ostbågar, kanske inte gillar dom överhuvudtaget... Jag tillhör, som vanligt, den ena sidan...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0