En matkorg från Coop


Jag skriver inte så mycket just nu. Eller.. Jag skriver, men inte om så vettiga saker. En del tycker säkert att jag sällan, eller aldrig, skriver nåt vettigt, och så är det kanske, men nu är det i alla fall skiftbyte i ordfabriken..

Det händer inte mycket. På ordfronten intet nytt. Jag tror, eller hoppas, att ni fattar.. Jag behöver inte rota mer i metaforpåsen, budskapet har nog gått fram, tror jag. Och ändå händer det mycket runt mig.. Saker som inte formulerats i ord än. De smyger runt hörnen i mitt undermedvetna och väntar på att få levereras..

En kamrats sons bortgång. En annan väns uppbrott från sin flickvän. En tredje väns strul med pojkvännen.. Långa nätter av mail, sms och samtal. Uppvaknanden. Insomnanden. Det finns saker att skriva om, men de kräver lite koncentration och hantverk. De kan inte bara slängas fram. Tills dess får de grunda tankarna hålla låda. Med hög röst gör de sig påminda om att livets svåra alltid går hand i hand med tramsiga samtal om ingenting, tvättider och en matkorg från Coop..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0