Såpa i repris

Min sömn är som en gammal såpopera i repris.. Den är oftast ganska trist och förutsägbar, men emellanåt så överraskar den och "skojar till det" genom att liksom bara finnas.. Det är alltså jag sover, som ett barn, ett mycket trött barn..
Inatt hasade jag runt och testade var det skulle gå bäst att sova. Började förståss i min egen säng där jag testade såväl vänster som höger sida samt om det gick bättre att sova med huvudet vid fotändan.. Efter detta experimentet fortsatte till gästsängen för att sedan landa i vardagsrumssoffan.. Där blev jag kvar.. Att jag sov gott är en överdrift, men jag sov.. En stund..

Med denna facit på nattens vedermödor kan man kanske både tänka och tro hur morgonrutinerna sett ut, hur trött, sur och ilsk jag varit och hur förpestande jag måste vara för mina arbetskamrater.. MEN ICKE !!
Fråga inte hur det gått till, men istället för nyss nämnda, eventuella, humörsvängningar och nyanser så är jag på ett utmärkt humör. Jag t o m kom på mej själv med att vissla på en käck gammal schlager..

Idag väntar både uppdrags- och löneförhandling. En kamp mellan träl och herreman, boss och underhuggare, chef och redaktör.. Det ska bli en skön drabbning..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0