Dusch, kaffe och tandborste

Det finns i princip inget som inte en dusch, en tandborste och en stor kopp kaffe kan avhjälpa.. Tänk själv, minns.. Den där dagen, kanske en söndagmorgon, efter den där megafesten som var så jävla kul, men du blev så jävla full och "dagen efter" så jävla bakis.. Lite tablettbrus och soffliggande är den första kureringen, sen kommer den andra: En dusch, tandborstning och kaffe.. Det är som ordningen blir något sånär återställd...

Glöm inte heller den där dagen som var en helt vanlig vardag då det inte funkade fullt ut, då det kändes tungt från det att du lämnade sängen, vidare till jobbet och sen tillbaka hem.. Väl hemma, kanske en tisdag, är enda utvägen för att klara kvällen är en skön dusch.. Efter duschen är tandborsten lika naturlig som rena underkläder, väl påklädd så är en schysst kopp kaffe, kanske en latte eller en espresso, det slutgiltiga, det ultimata valet.. Det känns bra igen..

Som jag delgav i förra inlägget var det inte mycket bevänt med nattsömnen.. Men finns det liv finns det hopp.. Jag har duschat, flossat, borstat och druckit kaffe..
Det känns bra igen, ordningen är återställd..
Receptet var/är: Dusch, kaffe och tandborste.. FÖRSTÅTT !!?? Onsdag !! Here we go...
/ Dr. Mag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0