Ok. This is it.

Jag har flyttat. Jag har lämnat "den lilla staden" vid havet. Nu bor jag i "Stenstan".
Det var bokstavligen ett rent helvete att måsta kombinera influensa med flyttkartonger. Men nu är det gjort. Skickar en hel hög med varma tankar till alla vänner och kamrater som hjälpte till. Tack! Jag visste inte att ni var så många. Det bevisar också att valet av bostad är rätt.

Mitt i själva flyttkarusellen så åkte jag till Stockholm. Ord som "du behöver en paus och tänka på annat" fick mej att motvilligt sätta mej på tåget. Träffade högvis med kamrater. Det var så kul! Passade på att se både Veronica Maggio och Moneybrother live. Nice! Älskar att höra (och se) musik live. Känslan för Moneybrother blev densamma som när jag såg Timo Räisänen. Dvs jag har hört det förr, men inte "fastnat". Men när dom står där på scenen, ger järnet, älskar, blir älskade och levererar, då blir det för mycket för mej - jag faller!

Tillbaka i "Stenstan" och på jobbet så pågår planeringen inför 2009. Kampanjer, satsningar, möten, julfester. Samtidigt så står jag i en tsunamimöblerad lägenhet, mer eller mindre totalt dränerad på energi.

Just nu försöker jag hitta ett tankställe för energipåfyllning, tid för tankar på möblering, finansirering av samma möblering. Dessutom längtar jag efter min hund. Idag är det fredag.

Kommentarer
Postat av: Jonas, Uppsala

Äntligen! Varmt välkommen tillbaka, Magstar!

2008-12-05 @ 11:43:41
Postat av: Marcus M.

Mange-mannen. Du har vaknat!!! Du har en del att ta igen här på bloggen. Kram.

2008-12-05 @ 13:23:15
Postat av: Pejlert

Välkommen!

2008-12-05 @ 14:14:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0