Smiskstund, era jävlar!

Jag har ägnat delar av min eftermiddag åt att "känna efter".
Åkte till Previa för att få den där sprutan med vaccin för att kanske klara mej undan årets influensa. Själva sprutan kändes inte alls, men sköterskan Siv lät mej veta att en viss "dåsighet" eller "spänningar i muskeln" där sprutan trycktes in skulle kunna uppstå under eftermiddan eller kvällen. Jag har dom senaste timmarna väntat på biverkningarna...

Märkligt vad mycket man hinner tänka medans man väntar.

Igår, på bion, satt det ett gäng fnittriga fjortisar. Jag irriteras över småbrudar på bio som skrattar på fel ställen och uppenbarligen inte fattar vad som händer på duken. Om ni läser detta: Please. Se "Den lilla sjöjungfrun" nästa gång.
 
Vi började prata om det här över en kopp kaffe på jobbet, dvs "störande beteenden". Jag är efter det uppfylld av tanken att få smiska ett antal rumpor på dom som stör. Smisk är nämligen modellen. En perfekt ventil. Kolla själva så får ni se.

Plågsamma smiskstunder borde utdelas till alla som:

1. Spontant brister ut i körsång i olika stämmor och blickar upp mot skyn, och sjunger ex. en gång i min ungdom älskade jag en flicka så ren och med ljuva behag, utan att någonsin inse att det finns en tid för att HÅLLA KÄFTEN!
2. Dumfnittrar på bio. Ni vet småbrudarna jag nämnde ovan. AGA! FARBROR SÄGER: AGA!
3. Kryddar all sin mat med kryddpeppar när alla vet att kryddpeppar är den äckligaste kryddan EVER!
4. Känner att de måste undervisa i köket. "Jaha, så du skär lök så! Jag har annars ett annat tips på hur du kan skära löken lite bättre." JAG KAN SKÄRA I DEJ MED LÖKKNIVEN OM DU INTE PASSAR DIG JÄVLIGT NOGA!
5. Är hantverksnissar och inte inser att det finns en gräns för vad som är okej att göra själv. Att tälja alla köksredskap i trä är WAY BEYOND den gränsen. Te-sil och vitlökspress i trä, sa du? IDIOT! FREAK!
6. Åker till ett land långt bort och rynkar på näsan åt allt som är "turistigt". Ta en titt i spegeln. Är du inte turist själv KANSKE!!?? VA!!??
7. Tvångsmässigt måste tala om det latinska namnet på alla blommor man ser. Kallade du den för gullum vivum, sa du? Då tänker jag kalla dej för NÖRDUM IDIOTUM. Det är väl okej?.

Ilska, en viss arghet, är lätt min bästa känsla. Jag blir på jättegott humör.
Nu ska jag fortsätta vänta på biverkningar.


Kommentarer
Postat av: Pejlert

Lägg till tonåringar (eller egentligen alla, men det är mest tonåringar som gör det) som tycker att det är ok att spela sin egen "bakgrundsmusik" med hjälp av sina fräsiga multimediamobiltelefoner (dagens längsta ord, 24 bokstäver) på platser som redan har bakgrundsmusik (ex caféer), eller platser där man inte kommer undan (som bussar och tåg). Vem vill lyssna på gangsta-hiphop i en liten diskanthögtalare som distar?

2008-10-30 @ 21:30:52
Postat av: Magstar

Ingen, Pejlert, ingen vill lyssna på det... Eller, uppenbarligen finns det ju dom som vill det...

2008-10-31 @ 18:24:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0