Helg!

Då vare dax att "göra helg igen".
I vanliga fall ser jag fram emot det lugn som jag vill ha. Jag vill ta på mej mina sunkiga Adidasbyxor och bara lägga mej tillrätta med en bok, en film och en flaska vin. Men blir det så?

Nänämensan. Jag förstår inte vad det är som händer. Jag tror det är 3:e helgen i rad som det "bullar upp sej". Middag, krogsväng, "hjälpinsatser" och cocktailparty... Fredag och lördag uppbokade. Fredag i Sundsvall. Lördag i Härnösand.

Nu vill jag inte låta som en klagokör, tvärtom, men jag behöver VILA... Men som pappa brukar säga: Vila får man göra i graven. Det ska f ö bli kul att åka till "den lilla staden vid havet" och parta. Det var inte igår... Nu återstår bara att hitta en säng för övernattning så är saken biff. Det känns som "omvända världen" eftersom det tidigare alltid varit tvärtom, dvs bott i Härnta och fest (=övernattning) i Sundsvall. Well, tror det löser sej. Det är väl det som brukar kallas lyxproblem...

Bloggandet lär bli lite lidande, men hav förtröstan. I´ll be back!


Kommentarer
Postat av: Eskil Efraimsson

Du vilade faktiskt igår. Det får räcka.

2009-10-16 @ 13:42:17
Postat av: T&J

Kom hit istället. Här finns det alltid plats för dig. Vi önskar dig en fin helg! Kramar.

2009-10-16 @ 15:51:12
Postat av: Eskil

Du kan få sova hos mig också om du vill. Mitt i röran. Alltid välkommen.

2009-10-16 @ 16:05:25
Postat av: MAGSTAR

T&J: Tack, but Im not in the neighbourhod. :)

Eskil: Jag sover inte hos okända. Men tack iaf. :)

2009-10-16 @ 16:54:06
Postat av: Eskil

Jag är inte okänd. Jag är känd och till och med en vän. Det har jag papper på. Men du visste inte att jag hette Eskil. Det visste inte jag heller tills för en stund sedan. Du vet var mitt växthus bor. Därborta i den lilla staden vid havet. Vingelavstånd från krogen. Okej, man får vingla en stund men vadårå.

2009-10-16 @ 17:34:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0