Det här har jag gjort. Vad har ni gjort?

Tänk så mycket man kan hinna med på så kort tid.
Drog till Stockholm på lördagsmorgonen (därav bloggfrånvaron). Väl på plats, efter tre timmars snabbtransport längs E4:an, så blev det solskenspromenad i stora staden med Magnus & Erik, följt av inkvartering och ombyte för bröllop ute på Tyresö.

Det blev en vackert sommarsolig eftermiddag i slottsparken med det söta brudparet, ett gäng vuxna entusiaster, skrikande barn, tysta barn, ett par nyckelharpor och ett stort träd. Vigeslakten följdes av en fika på den närliggande bygdegården. Tal, skrikande barn, trängsel, kaffebröd, en och annan sång och lite skumpa (för dom som inte körde bil, vilket jag gjorde. Grrr) var det som följde. Trevligt må jag säga.

Efter avslutat fika (är det inte lagstadgat att man ska bjuda på middag och fest efter ett bröllop?) så återvände jag till själva hufuvdstaden. Träffade familjen Stråle och sedan väntade middag på stan med gott sällskap.

Vaknade vid 10 imorse. Åt frukost (återigen med gott sällskap), träffade sedan min syster Jenny och hennes senaste avkomma + Lasse och Lena = mera fika. Men viktigast av allt: Hämtade min taggtrådstakkrona och betongljusstakar (Design: Tove Adman) som jag köpte i november förra året, men först nu fick med mej hem. Avslutade dagen med en mindre shopping. Efter det tillbaka mot Stenstan. Well, folks, that´s it. I´m home!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0