Mina damer & herrar: Manboobs!

Jag har börjat röra mig fort. Allt är iofs relativt, men jag går fortare nu än jag gjorde för ca två veckor sedan. Detta som ett resultat av alla prover jag lämnat hos farbror doktorn och som visar att jag både borde och kan öka farten en del. Precis som i så många andra sammanhang så tänker jag på mig själv i ganska positiv form, i detta fall som en ganska god "gångare" eftersom jag var det ex i det militära. Jag kan till och med intala mig själv att jag har en hyfsad grundkondition (trots allt, men en fet lögn) eftersom jag "alltid haft det". Sanningen är: Det var i mitten på 80-talet. Typ.
 
Hursomhelst - Under min snabba, lite längre, kvällsprommis igår så upptäckte jag att jag kunde känna mina bröstmuskler (nåja). Inte så att de gav mig framåtvikt eller så, men jag kände att de guppade. Jag snackar Manboobs!!! Helvete!

Det här har lett fram till två frågor som jag måste söka svar på.

 

1. Om man promenixar på gränsen till jogging med manboobs kan man då få hängbröst? Måste jag skaffa sportbehå för män, eller försvinner brösten i samma takt som dom skulle bli hängiga när jag försöker höja min fysiska status med gång?

2. Måste jag omdefiniera mig själv nu? Är jag samma kille fast jag har bröst? Betyder brösten att jag kommer att börja gilla katter, såpoperor och böcker av Joan Collins?


Kommentarer
Postat av: Anonym

Eller så måste du bara göra fler armhävningar /Micke

2011-05-31 @ 10:31:26
Postat av: Pippi Långstrump

Svar på fråga 1&2: Är du säker på att du verkligen vill veta det?

2011-05-31 @ 20:53:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0