Vit i ögat

Igår så föll min blick på en artikel i en veckoblaska. Artikeln handlade om något som jag tidigare, lite vagt, hört talas om men som jag inte närmat mig mer konkret. Min hjärna vill liksom inte koppla. Det handlade om ett begrepp inom segmentet skönhetsbehandling. Jag snackar om Analblekning.

Först fick jag inte ihop det överhuvudtaget när orden "anal" och "blekning" hamnade i mitt fokus. Inget av de båda är främmande i min begreppsvärld, men tillsammans bildade de ett ord vars innebörd jag hade svårt att sortera ner i rätt fack. Vem i hela friden bleker sitt rövhål?

Jag sökte på nätet om detta fenomen och fick upp massor med träffar. Det verkar som om det bara är jag som är hopplöst efter. Att bleka "rövva" har tydligen blivit "the new black" för alla de som inte vill avvika en millimeter från skönhetsidealet. Det är, tro´t eller ej, viktigt att man har rätt utseende mellan halvorna om man vill "hänga med".

Där satt jag helt stum, lite lätt chockad, över att det ens existerar ett fenomen där människor förändrar pigmentet på sin ringmuskel, och så visar det sig att denna störda behandling på något vis blivit normaliserad. I vissa kretsar så verkar det, enligt veckoblaskan, närmast ha blivit lika vanligt med rövblekning som popcorn på bio. Och då är popcorn ändå rätt vanligt. Brrrr...

Jag undrar också: Vilka är personerna som jobbar med det här? Hur känns det egentligen att tillhandahålla den här tjänsten? Man är nog rätt sugen på pengar skulle jag tro. För jag kan inte se något lustfyllt alls med att gå till jobbet och veta att nån tjomme ska komma och vilja ha rätt nyans på sitt anus. Fast det är klart, det är rätt hög servicenivå ändå. Smidigt att kunna ta sig en ansiktsbehandling, fixa naglarna och bleka röven på samma ställe. Bara sisådär.

Tänk om man valt det här yrket... Tänk att bli omtalad när det gäller blekning av brunögon, att få ett gott rykte som en skicklig analblekare. "Älskling, du måste helt enkelt gå till Mange på Salong Brun. INGEN bleker en röv som han". Shitpomfritt! Då skulle livet vara över.

Tips till er som lockas, men inte vill "ha hjälp". Är man lite mer av en handyman/handygirl kan man tydligen, för det ringa priset av ca en femhundring, köpa hem en krämtub och fixa det på egen hand.

DET kallar jag en investering.......  Not!   It´s a crazy world out there!

Kommentarer
Postat av: Thomas T.

Underbart roligt blogginlägg! Hahaha. KRAM!

2011-11-09 @ 18:32:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0