Hackfleisch

Hemma efter en dag i Radiohusets korridor 1c. Solen har strålat hela dagen.
Jag såg det genom fönstret (skrev han bittert).

Tog id-foto idag. Mitt pressleg behöver förnyas. Efter första plåtningen säger fotografen: Ska du se ut sådär? Han visar mig bilderna och jag förstår vad han menar. Mitt normaluttryck är mungiporna på 20 i 4 och rynkade ögonbryn. Jag ser både arg och sur ut. Detta förklarar iofs varför jag sitter relativt ostörd på mitt rum... Försöker le, men ser bara tillgjort konstig ut.

Tröstar mig med att äta 8 st karameller från en Gott&Blandat-påse, varav två är lakrits. Jag hatar lakrits. Äter ändå. Glädjeämne: Mitt favoritvin kommer som bag-in-box. Egentligen köper jag aldrig boxar då jag gillar flaskor, inte minst estetiskt. Men eftersom att hela gästrummet numer består av tomflaskor (och en strykbräda), och jag inte har en aning om var det finns en avstjälpningsplats miljöstation för tomflaskor, så blir bördan lättare med en box. Eller flera.

Idag är det fredag. Jag har 1,6 kg köttfärs i kylen.
Visste ni att köttfärs heter Hackfleisch på tyska. Iaf enl. Google.
Men låter inte fleisch mer som fläsk? Jävla tyskar.

Kommentarer
Postat av: Therese

2012-03-25 @ 16:08:58
Postat av: Therese

Vad blev det av köttfärsen?

2012-03-25 @ 16:10:53
Postat av: MAGSTAR

Det blev biffar, hamburgare och köttfärssås.

2012-03-25 @ 17:00:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0