Dressmann - Hallelujah!

Jag ska på bröllop. På inbjudningskortet står det: Klädsel - Kostym.
Detta faktum har fått mej smått galen och irriterad en längre tid. Jag använder inte kostym. Jag har därför ingen kostym. Kavajer har jag flera stycken, men inte en kostym. Tycker dessutom det känns aningen gammalmodigt med dresscode. Därför har jag den senaste månaden kommit på ca. 23 sjukdomar + 14 andra ursäkter för att inte behöva gå på bröllopet eftersom jag tycker att det en kostym kostar inte känns motiverat.

Idag bestämde jag mej, trots allt, för att köpa en kostym. Kosta vad det kosta vill. Det är ju inte varje dag man är bjuden på bröllop. Gick till stadens "lite finare" herrklädesetablissemang. Resultat = Nada. 4000 för en ganska ful kostym. Nej tack!
Gick vidare till den norska lågprisvarianten Dressmann. Jag lovar att aldrig mer spy galla över butiken ifråga. Efter en halvtimme gick jag hem med en snygg kostym, 3 skjortor, en pikétröja, ett bälte för under 2000 pix!!

Med tanke på den budget jag lagt för ändamålet så unnade jag mej också ett par nya skor och lite sprit. Så kan det gå en helt vanlig semesterdag. Att jag sedan kom på att jag dessutom måste ha en bröllopspresent lämnar jag att irritera mej på till en annan dag. Men jag lär nog hitta nåt på Dollarstore.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0