Det är något skumt med det här.

Jag tog en lunch beståendes av skaldjur igår. Det var jag, en vän och en stor svärm av tanter. Gamla klassiska tanter som av någon anledning verkar hamna före i kön precis hela tiden. Det tog typ 15 minuter från betalning till att vi satt vid bordet med vår fisksoppa. Lite väl länge för att vara ett buffékoncept.

Men jag börjar förstå ett och annat, saker börjar falla på plats.

För ett tag sedan lade jag märke till hur delikatessdisken, på min favvobutik, varje fredag tokinvarderas av värsta pensionärsmaffian. De sammangaddar sig och rör sig sakta i från disk till disk i makalöst täta klungformationer, helt omöjliga att penetrera för människor under 65 år. Den våldsamma trängseln kring räkor, lax och kräftststjärtar idag fick det att gå upp för mig, att delikatesser över lag har exakt samma starka blodsband till gammelgommar, som kinakrubb har till alkoholister. Öppna ett kondis, en ostaffär eller liknande och du kan ge dig fan på att du snart tror att du jobbar i hemtjänsten. Fast tvärtom på något sätt. Om ni fattar...

Jag undrar hur detta går ihop egentligen? Med tanke på hur debatten går om de låga pensionerna och de höga skatterna som inte borde räcka till extravaganta vanor och en massa blingbling. Nänämensan, det är helt klart något skumt i görningen. Vad håller de på med på PRO egentligen? Vad är det för en humbugorganisation? Jag tänker gräva vidare i det här...

Kommentarer
Postat av: Mia

Vilken tid det tog för dig att upptäcka detta faktum. Ibland sträcker de ut armen de håller kundvagnen med så långt de kan ifall inte alla stridstanter har kommit än. Då kan de spärra av ett större område på med färre pangsjisar.

Igår var jag hos min gamla moster. Mor och moster räknade upp än den ena än den andra radiorösten som de var less att lyssna till. Jag föreslog att jag kunde göra ett gruppbrev till SR/vasternorrland och framföra deras åsikt men frågade först för säkerhets skull: - Men Magnus Leijon då, är ni less på honom också? Svaret kom i samlad kör utan någon längre betänketråd:

MEN - Magnus kan man väl inte bli less på!!

Tänk på det du när du går med din kalla soppa, det kanske var dina absolut största/mesta fans som var före.



Puss på dig <3



PS! Jag har sedan en längre tid som plan att hämndståivägen på Coop när jag blir gammal.

2010-08-12 @ 11:16:51
Postat av: MAGSTAR

Oj! Längsta kommentaren genom tiderna. Jag lägger inte ut texten. Säger bara: Tack, det värmer.

Puss på dig med. :)

2010-08-13 @ 12:47:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0