Spridda ämnen

Jag trodde i min enfald att jag skulle kunna somna lätt som en plätt efter en kväll med trevliga, kamrater, god mat & dryck. Men icke! Istället var jag vid synnerligen god vigör vid hemkomsten. Naturligtvis försökte jag ganska omgående lägga ner lilla huvudet på kudden, i en vild förhoppning om att det iofs ringa ruset skulle hjälpa mig att inträda i sömnens landskap, men istället för att sova så låg jag och blinkade. Klarvaken!

Läste därför en tidning, surfade och tittade en stund på tv innan jag, i soffan, slog igen ögonlocken tre timmar innan det var dags att kliva upp igen. Med tanke på gårdagens lilla sömnfadäs så är frågan om det inte är början på en dålig trend?

Well. Smakar det, så kostar det... Idag har jag på min arbetstid avhandlat så spridda ämnen som "Sociala medier bland våra politiker", "Kjell Lönnå", "Ungdomskultur och skolavslutning", "Ny curlighall i Härnösand räddar gymnasieskola", "Tokig farbror ska promenera 54 mil till sommarstugan". Det är bl.a detta som gör mitt jobb så kul. Olika ämnen och olika männsikor varje dag.

Kvar är således fritidens spridda ämnen. Vad sägs om "Soffstudier", "Balkongsittning", "Hundpromenad", "Porrsurfning, "Bloggande" och "Tupplurande". Tycker det låter ganska bra. Eller...?

I´ll be back, babes!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0