Onsdag, en dag för terapi

Från och med den här veckan går jag ner på 4-dagars vecka.
Varje onsdag kan jag därför jobba med mina sidoprojekt, vila osv.
Min första onsdag började mindre bra.

Fråga mig inte varför, men jag vaknade och var på mitt allra sämsta humör.
Jag var arg och irriterad på allt och alla från samma stund som jag öppnade ögonen.
Naturligtvis gick det ut över de närvarande i församlingen. Sorry... Försökte efter bästa förmåga att skicka iväg några fakturor, upprätta några kontrakt osv, men det gick sisådär. Att plåga mig själv och omgivningen var betydligt enklare.

Efter lunch, då jag fortfarande var i samma usla skick, så åkte jag till sjukhuset för att lämna prover, och sedan bestämde jag mig för att göra det som vissa av mina kamrater (läs: Madde och Timo) gör då de har dåliga dagar. SHOPPING!

Det är vanligtvis inte någon av mina bättre grenar, men idag nådde jag nog personbästa för säsongen. Tusenlapparna fladdrade ut ur plånboken lika fort som en svensk sommar blir höst.

En ny kostym, ett par chinos, ett par jeans, ett par "mysbrallor", en tröja, två skjortor, två munkjackor, ett par sneakers, ett par skor och lite annat smågott som sockar, kalsonger, ett bälte, en klocka och en halsduk. Ja, just det, en ny trimmer blev det också.

Av ekonomiska skäl så kan jag inte använda mig av den här typen av terapi varje gång jag är på dåligt humör, men tro´t elller ej. Jag blev som en ny människa, inte bara till det yttre.

Hmmm...
När jag tänker efter så kan jag nog använda mig av shoppingterapin lite oftare. Jag är ju oftast på gott humör, och även om jag inte är rik så är jag inte helt fattig heller. Min terapiform är funnen! Hallelujah!

Kommentarer
Postat av: Therése

Note to self; lycka KAN köpas för pengar! Eller nåja, gott humör i alla fall.

2010-09-16 @ 21:58:33
Postat av: madde

Halleluja. Vi är många lärjungar o faan vad sköönt o kul det är ;-)

2010-09-17 @ 11:24:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0