Rapport från en full kappsäck

Jag vet inte hur det gick till, men jag har lyckats boka en tågresa precis då Melodifestivalfinalen går av stapeln ikväll. Det var när min gamle kamrat Sebastian frågade om han skulle fixa en biljett åt mig i Globen som jag mitt i ett "JAAA" kom på den där bokningen och utropet förvandlades till ett "NEEEJ". Inte så att jag måste se, att jag tillhör nördskaran eller ens enligt gaynormen har råkoll på festivalen ifråga, men efter alla tidigare års fester och arrangemang, efter all tid i radion jag ägnat åt det här eventet, så känns det ändå märkligt. Mycket märkligt.

Tågresan går f ö hemåt, mot Stockholm och Kungsholmen. Har ni förresten tänkt på det där med "hemåt"? När man är ex i Sthlm och ska, som jag, åka till Svall/Hsand, då åker jag hemåt, men sedan när jag ska åka åt andra hållet, då åker jag också hemåt. Hmm. Djupa tankar. Really.

Lyckades igår, till min systers stora förvåning, shoppa massa kläder. "Shoppa gör man väl i Stockholm, där du bor, inte här!?". Må så vara, men det råkade iaf bli så. Gick förbi en butik där det var rea på kavajer. Innan jag var klar så hade jag köpt två kavajer, en kostym, två skjortor, ett par jeans och en jacka. I butiken bredvid hann det bli ett par skor också. Är numer fattig, men nöjd. I-landsproblem just nu: Resväskan var full redan då jag åkte norrut. Hur gör jag nu? Hmm...

Avrundar denna lilla "Norrlandsrapport" med att konstatera att det är trevligt och kul att träffa kamrater, vänner och familj igen. Madde, Lars, Ingela, Björn, Lasse, Eva, Petter, arbetskamraterna i Svall, mor & far, Hampus... Love u all (på olika sätt).

Ps. Kommer till stan vid 22-tiden. Ses? Någon?



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0