dinner 4 one
Ännu en briljant, fantastisk, välsmakande anrättning har tillagats i "Chateau Magstar".. Häng med..
Förrätt: En torr skiva vitt bröd, med resterna av makrillen i tomatsås som jag hystade in till lunch.
Varmrätt: 4 stycken micrade fiskpinnar (m. citronpeppar) med två halvmjuka tomater.
Dessert: En knapp näve fuktskadade chilinötter. Häärligt mjuka..
Till anrättningen serverades ljummet kranvatten i begagnad Ramlösa-flaska.
Bra sugen nu va !!?? Enkelt & lättlagat !!
Hur sjukt jävla skittråkigt är det inte att laga mat till sej själv ??? Bara det är ju en anledning att förkorta jordelivet en aning. Men å andra sidan så lär det väl ske per automatik om mer mat från samma meny som ovan serveras. Igår gick inte heller maten av för hackor.. På bordet återfanns då ett halvt paket A-fil med utgånget datum, en banan med fläckigt brungult skal samt en tetra vitt vin av märket Åkesson.. Det funkade det med.. Man tager vad man haver...
Ikväll ska jag festa loss på 2 kokta ägg med kaviar som är slut... Smaskigt !
Förrätt: En torr skiva vitt bröd, med resterna av makrillen i tomatsås som jag hystade in till lunch.
Varmrätt: 4 stycken micrade fiskpinnar (m. citronpeppar) med två halvmjuka tomater.
Dessert: En knapp näve fuktskadade chilinötter. Häärligt mjuka..
Till anrättningen serverades ljummet kranvatten i begagnad Ramlösa-flaska.
Bra sugen nu va !!?? Enkelt & lättlagat !!
Hur sjukt jävla skittråkigt är det inte att laga mat till sej själv ??? Bara det är ju en anledning att förkorta jordelivet en aning. Men å andra sidan så lär det väl ske per automatik om mer mat från samma meny som ovan serveras. Igår gick inte heller maten av för hackor.. På bordet återfanns då ett halvt paket A-fil med utgånget datum, en banan med fläckigt brungult skal samt en tetra vitt vin av märket Åkesson.. Det funkade det med.. Man tager vad man haver...
Ikväll ska jag festa loss på 2 kokta ägg med kaviar som är slut... Smaskigt !
Kommentarer
Trackback