Skinn & läder..

Jag har inte riktigt koll på allt det där som rör mode.. Har knappt nån koll alls, tror jag.. Jag tar på mej sånt som jag trivs hyfsat bra i, vilket oftast är plagg som har nåt (eller några) år på nacken. Jag har nånstans tänkt mej köpa en ny garderob när jag kommit igång m träningen, fastan osv.. Men eftersom det inte sker så blir det heller inte nån ny garderob. I typ nödfall rusar jag in på nån affär och köper ett par jeans, nån skjorta eller t-shirt. Det enda jag konsekvent handlar och uppdaterar är nya kallingar och sockar.

Den stora frågan jag grubblar på idag är: Hur hippt eller inne är det med skinn & läder (om man inte är läderbög) ?? Jag har varit periodare på området och märkt hur jag ibland nästan är "inne", men ibland precis lika "ute". Idag har jag förvärvat 3 st skinnjackor. Dom liksom bara dök upp, passade som hand i handske, och nu hänger dom här och väntar på användande. Den ena är en svart typ midjekort pilotjacka, dom 2 andra är bruna i ganska tidlös rak modell. Men hur tidlös dom än är så vet jag inte hur mycket ute jag är. Att jag inte är "inne" har jag redan fattat..

Tror f.ö inte jackorna passar till dom 2 paren Adidasbrallor (m långa ben) som också sökt sej in i mitt liv.. Vid en snabb tanke kan man tro att jag ska träna i dom, men tänker man lite längre, och ägnar en tanke åt vem som äger dom, förstår man snart att jag ska hasa runt i dom mellan sovrummet och köket.. Känner mej som en riktig mysgubbe..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0