Nightclubbing

Efter gårdagens bröllop i Visby mellan Sören och Daniel så var det dax att göra entré på "Feber", Gotlands första Queerklubb. Tog omvägen hem för byte av kläder, intag av bubblande dryck samt fixande av "utgångsfrisyr" med hjälp av det nyinköpta hårvaxet.. En viss trötthet, jobb och tidigare nämnda frivolter med cykeln gjorde att jag inte var på plats kl 21 när det hela drog igång, å andra sidan: När gick jag ut vid 21 senast ??

Anlände vid 23.30, ställde mej snällt i kön, men slank förbi eftersom jag hade förmånen att finnas med på den s.k VIP-listan. Minglade lite, drack en drink, drack en till, pratade, spanade, köpte ett glas rosé, funderade, pratade ännu mer, betraktade..

Det finns en trend i det här med HBT, Queer osv.. Det märktes..

Utan att egentligen veta så var upplevelsen att ca 82 % av dom närvarande var ganska vanliga heteromänniskor... Har egentligen inga problem med det, men kunde inte låta bli att tänka på dom HBT-människor som INTE fanns på VIP-listan och som var tvungen att köa, kanske inte ens få komma in, när den första klubben på ön för dom/oss äntligen blev en verklighet.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0