Jag bara är så...

Jag älskar verkligen morgnar som den här, dvs då det första jag ser är en sol och gult vackra löv genom springan mellan fönster och rullgardin, då jag inte måste stressa upp ur sängen, då jag är ensam (sänär som på Frank the dog) och inte behöver ta hänsyn, då allt sker i mitt tempo.. Framförallt är det skönt när för dagen inte har nån "deadline" och jag kan softa lite under förmiddan.. Märkligt hur en morgon kan prägla hela synen på livet..

Fick en kommentar från signaturen "UB40" igår.. Inlägget fick mej att "tänka till".. Vederbörande tycker, kortfattat, att jag verkar besviken på livet och borde sänka kraven, mycket liv och död..
Bäste UB40 ! Tack ! Du har rätt.. Inte i att jag är besviken på livet och borde sänka några krav, men däremot kanske tänka på vad jag publicerar. Jag ser själv när jag tittar tillbaka på den senaste veckan att det är lite "mörkt".. Men det är ganska mörkt ibland, och precis som ex många låtskrivare skriver sina låtar då "deppet" tar plats, så kanske jag gör samma sak.. När allt är topp är jag ju så upptagen av det... :)

Jag är en person som har nära och lätt att nå mina känslor, såväl till glädje som ilska och alla dess mellanlägen. Det är inget jag döljer. Alla i min närhet vet när jag är glad eller ledsen.. För er som inte känner mej kan det kanske verka lite väl dystert ibland.. Jag ska tänka på det framgent.. För tydlighetens skull: Jävlar vad bra det känns idag !!

Kommentarer
Postat av: UB40

var nog det undertecknad var ute efter. tänk på schulman!! Jag har inte en aning om vem du är, men har halkat in här, helt aningslöst, fan vet hur, men bilden av dig är mörk.
Skönt att du är glad idag då. hösten är fantastisk!
kram

2007-10-03 @ 10:25:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0