Måndag..

Måndag igen.. Riktigt höstkallt när jag stegade ut till bilen efter sedvanlig morrontoalett.. Nu väntar.. Hmm.. Ja, just det, vad väntar ? Dom vanliga rutinerna känner man ju igen, men sen är det som en oskriven bok. Det blir förhoppningsvis nåt som kan liknas vid en överraskning.

Särkskilt överraskad blev jag inte i helgen. Varken över mitt eget beteende eller en annan persons. Vederbörande hörde av sej och ville "prata", men som vanligt så var det inte det som var "prio 1" på agendan. "Du är min sista utpost" är ju sånt som gör att ens hjälpsamma sida lätt veknar lite.. Min dumhet, kombinerad med såväl snällhet som hopp om nån sorts förändring var det som än en gång (den sista) lät sej duperas.. "Personens" ordbajsningar med meningar som "Vi snackar imorgon,är ledig då", "du får pengarna på söndag" var samma bullshit som förr, varken samtal eller pengar syntes till.. Det lustiga är att den jag pratar om har spridit sina tyckanden om min moral lite varstans.. Well, jag har en plan (som Sickan i Jönssonligan brukade säga)..

Ja ja.. Nu börjar iaf en ny vecka. Idag ska jag och Daniel (se inlägg fr förra veckan) tappa upp vårt hemgjorda vin på flaskor. Är grymt förväntansfull.. Dessutom ska jag äta lunch med två "bästisar".. Det kan nog bli nåt av den här veckan också, åtminstonde den här dagen. Resten får vänta..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0