Gel, vax & tantparfym..

Jag är en lättlurad satan.. Just nu har jag tre stycken frisyrgel och lika många hårvax.. Inte i håret förståss, men i badrumskåpet.. Efter tandläkarbesöket (som var sådär lagom roligt) så var det dax för ett besök hos min brutala frisör Ulrika. Hon är nämligen den typ av frisör som inte funderar särskilt mycket innan hon agerar. Hon är snabb och skoningslös. Hon använder sax och trimmer med samma snabba säkerhet som Doc Holliday (westernlegendar) använde sin revolver och kortlek. Det passar mej..

Problemet, om man ska kalla det så, är att varje gång jag går därifrån så har hon lyckats "lura" mej att köpa nån ny produkt. Jag blir iofs oftast nöjd, men jag är inte den typen av gamäng som bryr mej så mycket om mitt hår. Jag behöver maximalt en hårgel och en (eller heter det ett ?) hårvax.. Well.. Det är som det är..

Nämnde ju att jag i lördags investerat i mitt "doftstall" igen.. Till skillnad från det där med hårprodukter så vill jag ha många dofter. Är nästan lite perverterat förtjust i parfymer. Just nu finns följande dofter på min glashylla: "Kenzo", "Sergio Tacchini", "Davidoff", "Van Gils", "D&G", "David Beckham", "Armani", "Boss", "Dior" och 3 st olika "Jean-Paul Gaultier".. Den sistnämnda är favoriten.. Det jag köpte i lördags var en "Jean-Paul G" som jag inte sett förut, en vit flaska. Namnet var "Fleur du male". Jag provluktade inte ens innan jag köpte den.. När jag sedan testade den hemma så kände jag en liiiten tvekan, men jag litar ju på J-P.. Väl på jobbet frågade jag min arbetskamrat Kerstin vad hon tyckte om min "nya doft".. Svaret var inte vad jag hade hoppats.. "Det luktar lite tantparfym".. Efter en initial känsla av nederlag har jag bestämt mej för att Kerstin inte vet vad hon pratar om.. Sådeså...

Kommentarer
Postat av: Alex

Jag vet du alltid luktar gott. Ditt kännetecken ;-)

2007-09-18 @ 19:35:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0