Natt på väg mot dag

Det kändes nästan lite tragiskt, det var typ "alkis-varning" över känslan och situationen.. Jag bestämde mej igår för att ta det lugnt, se film, vara med mej själv.. Jag tände ljus, öppnade en flaska vin, ställde fram lite frukt och en skål med ostbågar. Jag hällde upp ett glas vin, gosade ner mej i soffan och satte på filmen.. Sen somnade jag !!
Den "tragiska känslan" infann sej först vid 5-tiden imorse. Det var då jag vaknade.. Fullt påklädd i soffan, med en flaska vin på bordet, några ensamma ljus flämtande, en halväten banan och tillika en halväten skål med osbågar..

Det kanske inte låter så tragiskt när man läser det, men om ni tänker tanken att ni smög in i mitt vardagsrum och hittade denne sovande varelse liggandes på soffan med en flaska "skumpa" som ende vän så skulle ni kanske samtycka.. Jag kände mej iaf lite lagom dekadent, vidtog nödvändiga åtgärder, såsom släcka ljusen, stänga av Tv´n, bära in glas, flaska och skålar till köket samt erbjuda mej själv en dusch.. Därmed återgick mitt liv till det lite mer "normala", det "icke-tragiska", det fantastiska, det fulländade... Hrrm.. Kanske inte euforiskt ändå.. Men lite.. Undrar, by the way, hur filmen slutade, och började....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0