Dagdrömmeri

Jag har alltid varit en dagdrömmare. När jag var yngre var jag det ännu mer än nu. En av mina favoritsysselsättningar var att fundera på vad jag skulle göra om en ande, eller nåt liknande väsen, skulle dyka upp mitt framför näsan för att bevilja mig tre stycken önskningar. Jag brukade noga väga alla möjligheter mot varandra. Skulle jag slösa en önskning om fred på jorden? Hmm.. Kanske, kanske...

Ofta så tänkte jag, tyckte jag iaf, smarta tankar om dom där önskningarna. På första önskningen skulle jag önska mej jättemånga önskningar, så att dom blev fler än tre. Skitsmart, tyckte jag. Men sen intalade jag mej att andarna säkert tänkt på detta och hade nån sorts oändligt-antal-önskningar-klausul som jag inte kände till. Typiskt!!

Följande låg alltid väldigt högt upp på listan över braiga önskningar:

1. Teleportera - Att kunna flytta sej med tanken till olika platser tyckte jag verkade vara värsta kalasgrejen. Min variant tillät även vänner att haka på. Bara dom höll mej i handen när jag drog så skulle allt gå bra. Oerhört generöst och praktiskt.

2. Att kontrollera alla människor - Ja, jag vet, storhetsvansinnet lyser i ögonen, men önskningen var så mångsidig att den alltid fanns med. Gå till banken och hämta pengar - inga problem. Fred på jorden - inga problem. Problemet var dock att jag var rädd att det skulle bli lite långtråkigt om jag bestämde allt. Hela tiden.

3. Svar på alla frågor - Är vi ensamma i universum? Var tar alla strumpor vägen? Vad ska jag göra för att få hångla som satan? Den där snubben Jesus, vad var grejen med honom? Allt skulle jag få svar på. Allt!

Just nu (sådär vuxenvanligt) önskar jag mej  någon som kan ge mej inspiration, och dela mina våndor, gällande möblering/inredning, samt ett matbord + radering av min apati.

Thing´s will change. I hope...

Kommentarer
Postat av: Misty

Snacka om önskelista!

2008-12-08 @ 08:46:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0