Sån är jag (?)

Ramlade in på en kamrats blogg. Hon hade gjort en personlighetstest. Eftersom jag ständigt funderar på vem jag egentligen är, kanske ni också, så gjorde jag samma test. Det här kan kanske förklara spretigheten i min blogg om inte annat. Här är resultatet.

Din personlighetstyp:
Entusiastiska, kreativa och idealistiska. Kan göra nästan allt som intresserar dem. Socialt begåvade. Måste leva sitt liv i enlighet med sina värderingar. Entusiastiska inför nya idéer, men blir uttråkade av detaljer. Flexibla och öppna för argument. Många och varierade talanger och fritidsintressen.

Kärriärer som skulle kunna passa dig:
Skådespelare, journalister, skribenter, musiker, konstnärer, konsulter, psykologer, entreprenörer, lärare, personalvetare, politiker, diplomater, TV-reportrar, marknadsförare, forskare, säljare, artister, präster, PR-ansvariga, sociologer, socialarbetare.

- Vad tror ni? Är detta applicerbart på det ni läst i mina inlägg?
Själv funderar jag mest på hur lika mitt resultat är med min kamrats. Kan det vara så att alla får typ samma svar? Eller, hemska tanke, slåss vi om samma mentala utrymme och plats på arbetsmarkanden? ;-)
Dessutom: "Många och varierande fritidsintressen"... Visst... Tv´n har många kanaler, böcker många sidor. "Varierande"!!!??? Pyttsan...

Kommentarer
Postat av: Divine

Utan att känna dej tror jag det stämmer ganska bra, åtminstone utifrån det jag kunnat utläsa. Tycker du inte det själv?

2008-07-08 @ 16:47:05
Postat av: E

Äntligen har jag fått klart för mig varför jag tyckt så mycket om dig, du är uppenbarligen en kopia av mig själv.... hahaha ; )

2008-07-08 @ 18:59:01
Postat av: E

man kan ju inte redigera en kommentar, men tycker och kommer alltid tycka var väl egentligen vad som skulle ha stått : )Det var i alla fall det jag menade.....

2008-07-08 @ 19:11:49
Postat av: Oxblod

Eftersom jag känner dej så vet jag ju att du nosat på dom flesta yrkena bland dom rekommenderade karriärerna. Personlighetpunkterna stämmer också bra. Du har ju många strängar på din lyra. Älskar dej mannen.

2008-07-08 @ 19:17:04
Postat av: E

Haha det är klart jag menar dig min käre Magstar. Vad det gäller herr Kempe så är det ju "du och jag mot världen" dom andra verkar ju inte ha upptäckt hans storhet.... ; )



(hehe där fick jag minsann till det)

2008-07-08 @ 19:58:43
URL: http://elliesworld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0