Rabarber, någon...?


Jag har jobbat bra idag, t o m jävligt bra...
Nu sitter jag här och tänker på Jamie "Nakne kocken" Oliver.
Jag måste tyvärr göra er besvikna. Det är inte några sexiga tankar.

Om Jamie Oliver kan man ju tycka och tänka lite vad som helst. Men anledningen till att jag INTE tänker som ni kanske trodde är att han är... Hmm.. Typ "köttig"... Det är för mycket saliv och läppar och fingrar överallt. I min lilla tankevärld så är jag övertygad om att om man skulle kyssa honom skulle han säkert vara en sån där läbbig kille som slickar sej runt munnen innan själva kyssen. USCH och FY och BLÄÄ! Sånt kan jag vara utan!

Men det som gör att jag ändå har honom i tankarna är att han i alla fall fattat att: Det godaste i världen är champagnedrinkar. Jag googlade lite på ämnet och fann bl.a Jamies recept på en rabarberdrink och en smultrondrink. Ta rabarber + socker. Koka ihop. Fyll på med mousserande vin. Eller: Ta smultron och mosa. Fyll på med mousserande vin. Ni fattar. Men... Var hittar man rabarber i november?

Kommentarer
Postat av: Ullis

"Söråkersrabarber" finns i min frys! Men mest för att jag glömt att använda dem. Det här lät som ett ganska trevligt sätta att göra sig av med dem. Tack för tipset! Kram Ullis

2008-11-08 @ 21:25:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0