Rapport från Söndagsbrunsch

Måndagmorron i den lilla staden vid havet. Helgen har varit helt magnifik och raka motsatsen, dvs sådär som livet är i stort. Upp & ner. Jag sitter relativt utvilad på jobbet. I normala fall är jag tröttare på måndagar än jag är när jag lämnar jobbet på fredag kväll.

I alla fall. Jag och A , blev helt plötsligt, utan förvarning, inbjudna på en söndagsbrunsch. Snabba ryck från sängen till bilen, hämta A, och vidare till Sundsvall. Och gratis är ju som sagt gott och A är rolig. När han är nykter låter han väldigt mycket "klarspråk", artig och väluppfostrad, men i takt med att han blir fullare förvandlas han till en lite småsnuskig muttrande pojke. Amerikanska ord som "fuck" och "you whore" rinner över hans läppar i en jämn ström. Visserligen på skoj, men ändå. Brunschen var väl sådär ärligt talat, men god. Reklamfirman som inviterat försökte smeka upp oss i brygga för att få oss på deras planhalva inför ett event. Trots att jag bara träffat en i trojkan av reklamare så visste dom vad jag hette, vad jag gjort gjort både i radio och som "underhållare"/konferencier. Låt oss kalla det för gammalt hederligt rövslickeri. Det funkar sällan på mej.

Istället gick jag runt och samplade gratismaten. Och gratisdrickat (smuttade bara). Brunschen var på ett av Svalls bättre hotell och efter avslutat intag av näringsämnen så släntrade jag och A upp och ner i den klassiska trappan i foajén. Jag smög mej lite uppåt och krockade nästan med ett hånglande par som snubblandes ursäktade sej på franska. Känslan var lite som i en porrfilm där paret som bedrar sina äkta hälfter råkar göra ännu ett misstag. Visserligen fransk porrfilm, men ändå. Apropå det: Det knullades hej vilt i Frankrike i början av förra seklet kan jag meddela. I alla fall på film. "Filthy", säger A.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0