Perelli svek mej!

Jag har inte kunnat berätta en grej. Risken var överhängande att någon av er blivit min konkurrent. Men nu är det avgjort, det är över, och jag kan redovisa min "hemlighet" och nesliga förlust.

Jag erkänner (lätt rodnande): Jag hittade, av en slump, Charlotte Perellis blogg. Där fanns en tävling med en fråga. Det rätta svaret var "Oskar", och det visste jag. Priset var en Eau de toilette av Jean-Paul Gaultier. Jag inte bara läste bloggen, jag deltog dessutom i tävlingen. Min övertygelse var stark om att jag skulle kamma hem ännu en doft.  J-P Gaultier och jag har sedan länge en tät väldoftande relation. Fråga mej inte var i från denna övertygelse kommit, men den var där. Men vann jag?  ICKE!

Igår, fortfarande fylld av övertygelse om vinst, letade jag mej tillbaka till Perelli-bloggen. Där framstod det, med all önskvärd tydlighet, att jag INTE är en av vinnarna. Jag är väldigt besviken, men samtidigt glad att jag kan lämna denna börda bakom mej, bördan att inte få berätta en väldigt viktig händelse.

Mvh Eder Jean-Paul Perelli


Kommentarer
Postat av: Timo

Du tycker väl inte att f.d frk Nilsson andas förtroende? Köp dina parfymer och glöm den späkade sångerskan.

2009-03-25 @ 09:40:24
Postat av: CF

Då jag själv är ett hängiven "fan" av essensen samt att jag nyligen fått ett glädjande tillskott av Jean-Paul Gaultier utav min sambo, så förstår jag din besvikelse över att inte ha vunnit. Bättre lycka nästa gång!

2009-03-25 @ 12:55:14
URL: http://www.carlfredrikjensen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0