Bögkaffe på gång!
Men ojojoj...
Det är inte helt konstigt att livet känts lite fattigt på senaste tiden.
Jag har ju inte haft ingredienserna till mitt "specialkaffe" hemma.
Bara undrar. Hur korkad får man bli?
Nu är ordningen återställd.
Kardemumma, kanel, och vanilj är inhandlat + mörkrostat kaffe.
Jo, jag vet. Det är inte riktig vanilj, det är vanillinpulver. Men ändå..
Kopp kopp.
Kopp!
Kära Doktor Magnus, jag tyckte att det lät som gott kaffe.
Nu har jag känt efter hela dagen men jag känner mig inte särskilt bögig betyder det att jag inte tycker om kardemumma, kanel, vanilj och mörkrostat kaffe?
ALLA gillar det kaffet. Toppa med lite grädde och en efterrätt är överflödig.
Men hur ska man blanda? En del kardemumma, en del kanel, en del vanilj och en del mörkrostat kaffe? Lite torrt och knastrigt men smaken var bra. Det blev absolut bättre med grädde på.
Till 4-5 koppar kaffe så blandar du direkt i kaffefiltret (tillsammans m kaffet) ca en kanpp tesked kardemumma och lika mycket kanel, sedan en tesked vanillinpulver. Rör om m kaffet, starta bryggaren.. Vips! Gott kaffe!