Helvetesjävlaskit

Som jag berättade i ett inlägg för några veckor sedan så pajade min mobil.
Jag hade ingen backup (naturligtvis) och förlorade sisådär 500 nummer.
Allt sedan dess så har jag, i väntan på återkomsten av min egen mobil, en gammal relik av märket Sony-Ericsson. Fy fan! Det är utan tvekan MOBILEN FRÅN HELVETET!

Jag har redan tidigare vid några tillfällen försökt använda mig av ovan nämnda märke och även Nokia, Motorola och några till. Det har aldrig funkat. Samsung är mitt märke. Jag gillar enkelheten.

Häromdagen fick jag besked om att min mobil inte går att laga. Suck! Nu ska en ny mobil införskaffas. Alla i min omgivning skriker "iPhone", men jag (som den Tjalle Tvärvigg jag är) vägrar. Mainstream har aldrig varit min modell. Så trots att jag vet att iPhone är ett verktyg utöver det vanliga så kan jag inte falla tillföga och inköpa en dylik. Det går inte! Kalla det prestige, dumhet eller idioti, men så är det.

Känslan just nu är att jag kommer att fortsätta använda, och irritera mig, på Helvetesmobilen att tag till medans jag högt och ljudligt resonerar med mig själv om framtida kommunikationsapparatur. Hur det hela slutar låter jag vara osagt. Framtiden är, som vanligt, ett oskrivet kort.






Kommentarer
Postat av: K-O Feldt

Mobiler är ett jävla skit, som vi baxat ända hit!

2010-02-15 @ 09:26:59
Postat av: Josseman

Samsung är vassare än IPhone och eftersom du gillar märket skulle jag råda dig att köpa deras motsvarighet. Har du tur ligger telefonboken på SIM-kortet. Lycka till

2010-02-15 @ 11:19:18
Postat av: MAGSTAR

Tack, Josse. Det var ju Samsung-motsvarigheten jag hade, men som valde att gå hädan. Endast 30 av mina nummer låg på simkortet. Övriga 470 fanns i själva telefonen. M a o så är de förlorade, men men.... Det blir nog en ny likadan som den jag hade.

2010-02-15 @ 11:52:31
Postat av: Lage

HTC, kamrat, HTC Hero en riktig hjältelur. Automatisk backup i outlook. Veltklasse!

2010-02-16 @ 22:15:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0