Dax för ett dopp



Jag har bestämt mig för att åka "mot vattnet", dvs jag vet inte vart jag ska åka, men jag tänkte ta mig ett bad. Det är ju ändå sommar och jag har ännu inte doppat mig. Detta innebär att jag måste börja leta efter något att bada i. Jag får nämligen alltid skäll när jag badar i mina gamla kortbyxor. Varför vet jag inte. Funkar de att ha på sig på land så funkar de väl att ha på sig vid stranden!?

Problemet att hitta något är påtagligt. Jag gillar inte affärer, och jag gillar inte att betala för plagg jag knappt ska använda. Det enda jag har hittat är typ Speedos (billiga kopior alltså) och det tror jag inte någon vill att jag glider ner till strandkanten i. Speedos känns som ett alternativ strax under ett par för högt avklippta jeans. Typ femtio procent fulgubbe, 40 procent italienare och tio procent retard.

Så, vad gör jag? Finns det någon som kan länka mig till ett vettigt alternativ?
Eller har jag missat något alternativ? Tänk "tjock farbror"...

Kommentarer
Postat av: Mia

Tja, vill minnas att det ordnade sig med shortsen i fjol sommar, varför inte satsa på ett säkert koncept. Så, rulla iväg till Birsta ... (http://magstar.blogg.se/2010/july/farbror-ahl-koper-shorts.html) Lycka till :P

2011-07-16 @ 12:15:19
Postat av: MAGSTAR

Hade glömt/förträngt fjolåret. Vet inte om jag ska tacka eller fördöma din påminnelse. Som den väluppfostrade farbror jag är så väljer jag ändå att tacka. :)



Ps. Jag hittar inte de khakigröna fr ifjol. Kanske har bränt dem.

2011-07-16 @ 21:21:47
Postat av: Mia

Självklart ska du tacka mig :D



Och nu har jag dammsugit webben, det tog sin lilla tid men här är de perfekta badkläderna för en sån tjusig badkarl som du http://shop.textalk.se/se/article.php?id=7071&art=7109562



Du bara måste! >--:)--<

2011-07-16 @ 23:34:06
Postat av: MAGSTAR

Thanx. Sommaren räddad. Beställer omgående.

2011-07-18 @ 12:51:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0