Två viktiga frågor

1. Varför är ett äpple som man äter med kniv, och skär bitar med, mycket godare än ett äpple man biter direkt i. Tar tuggor ur alltså..??

2. Varför är Coca-Cola som serveras med is i glaset mycket godare än cola som serveras utan is?

Precis så är det nämligen, och jag vill gärna veta.
Ja, det vill jag.

Kommentarer
Postat av: Didde

Jag tror i bägge fallen att det handlar om molekylär absorbering med en freudiansk önskan i botten som möjliggör lustcentrats modifieringskonsulär att reagera på såväl smak som konsistens och temperatur.

Jag kan ha fel. Kram ;)

2011-03-23 @ 15:09:00
Postat av: MAGSTAR

Lustigkurre, men tack iaf. Du är den ende av 290 läsare som svarat.

2011-03-23 @ 16:07:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0